Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro).

Site-ul Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) este operat de societatea S.C. Xenopus Impex S.R.L., cu sediul in str. Principala, nr.560, Ilfov, Peris, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/1631/2004. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conform art. 4 din legea 130/2000 ”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”

Produsele comercializate pe site-ul www.pepinieraperis.ro beneficiaza de garantie in baza Ordonantei nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 daca acestea nu constituie produse perisabile sau care se pot deteriora rapid. Intrucat plantele sunt produse perisabile , am decis ca ai dreptul de retur in 48 de ore de la primirea coletului sau achizitionarea directa a plantei din pepiniera.

Inainte de a returna un produs te rog sa citesti cu atentie conditiile de retur detaliate mai jos:

 1. produsele nu se returneaza fara notificare prealabila
 2. te rog sa folosesti o cutie de protectie pentru a evita deteriorarea plantelor pe perioada tranzitului
 3. se returneaza  atat produsul cat si factura originala si eticheta produsului, ambalate corespunzator
 4.  plantele se retuneaza in aceeasi stare  in care au fost livrate
 5. taxele de returnare sunt suportate de Cumparator
 6. adresa unde se face returul este: str. Principala 560 , com. Peris, jud. Ilfov 00715
 7. produsul/produsele returnate in cazul in care prezinta deteriorari si nu mai poate fi comercializat, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestora, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Conditii necesare solutionarii reclamatiei:

 1. O scurta descriere cu privire la neconformitatea produsului.
 2. Fotografii cu produsul reclamat
 3. Copie dupa factura
 4. Copie dupa eticheta originala

Toate documentele solicitate se trimit pe adresa de e-mail  pepinieraperis@gmail.com

Garantia nu se aplica in urmatoarele conditii:

 • deteriorare ca urmare a nerespectarii instructiunilor de plantare si intretinere
 • daune rezultate din tratarea necorespunzătoare intenţionată sau neglijentă
 • tratamente cu produse fitosanitare necorespunzatoare
 • daune produse de conditiile meteo
 • la orice tip de planta livrata cu radacina ambalata sau nuda, in acest caz nu putem garanta prinderea de 100%
 • la orice tip de planta livrata la ghiveci in stare de vegetatie care dovedeste ca planta este viabila, in acest caz prinderea este de 100%

Administratorul Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pepiniera Peris | Arbusti fructiferi exotici si ornamentali | Smochini, Kiwi, Kaki (pepinieraperis.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com